Castellums tf vd blir permanent
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Castellums tf vd blir permanent

Fastighetsbolaget Castellum utser Joacim Sjöberg till ny vd med omedelbart tillträde. Sjöberg har suttit i bolagets styrelse sedan 2020 och har varit tillförordnad vd sedan januari i år.
”Intresset för uppdraget har uppstått och växt under tiden som tillförordnad vd på bolaget. Jag ser mycket fram emot att fortsätta mitt engagemang för Castellum i rollen som vd och koncernchef. Castellum är ett stabilt och välskött bolag med fina tillgångar i såväl fastigheter som kompetens. Nu har vi en stor finansiell oro i omvärlden som vi ska möta med lika delar ödmjukhet som handlingskraft", säger Joacim Sjöberg, nybliven permanent vd för Castellum, i en kommentar.

Styrelsen uppger att man haft en gedigen process med att finna en ny vd för fastighetsjätten.

”Styrelsen har haft en tydlig kravprofil för vd-rollen redan från start. Vi har haft en gedigen rekryteringsprocess som startade innan jul där många starka kandidater har visat intresse för uppdraget. Joacim Sjöberg klev fram som kandidat under processens gång och besitter stor kunskap om såväl kapitalmarknaden som branschen. Detta har Castellum stor nytta av i dessa tider med finansiell oro i omvärlden. Dessutom har Joacim Sjöberg god kunskap och insikt om bolaget från sin tid i styrelsen. Jag ser fram emot att fortsätta samarbetet med Joacim som Castellums nya vd och koncernchef”, säger Per Berggren, styrelseordförande, i en kommentar.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Castellum

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Castellum

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt