Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Börskollen nyhetsbrev

Nyhetsbrev från Börskollen

Missa inte vårt populära nyhetsbrev med 47.000 prenumeranter

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer? I så fall rekommenderar vi att du registrera dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor!

Om du använder vår aktie app kommer en fråga om nyhetsbrevet i samband med att du registrerar dig och skapar ett konto där. Du kan därefter enkelt välja att slå av/på nyhetsbrevet under inställningar.

Om du av någon anledning inte använder vår kostnadsfria app (eller inte har skapat ett konto i appen) går det även bra att registrera sig för vårt nyhetsbrevet direkt här nedan. Om du skulle ångra dig går det enkelt att avregistrera sig via länken som återfinns längst ner i varje utskick alternativt kontakta oss så hjälper vi dig.

Prenumerationen är helt kostnadsfri!

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.