Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vivesto utser Daniel Tesfa till Chief Medical Officer

Forskningsbolaget Vivesto, tidigare Oasmia, har utsett Daniel Tesfa till Chief Medical Officer, CMO. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tesfa, som tillträder senast 1 juli, har en bakgrund som medical director på det svenska bioteknikbolaget Sobi samt på Bayer.

"Vi är glada över att välkomna Daniel till Vivesto. Hans omfattande och praktiska erfarenhet av att arbeta inom klinisk utveckling och onkologi kommer vara mycket värdefull framöver när vi utökar vår interna kapacitet för utveckling av substanser riktade mot svårbehandlad cancer i sen fas", säger Vivestos vd Francois Martelet.

Daniel Tesfa kommer att ingå i Vivestos ledningsgrupp och rapportera direkt till vd. Formellt kommer han att ansvara för den kliniska utvecklingen av Vivestos samtliga onkologiprogram i samverkan med Vivestos CSO, Dr. Reinhard Koenig, som ansvarar för alla prekliniska aktiviteter i bolaget.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Vivesto

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Vivesto

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt