Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Trainimals vd Mikael Pérez säger upp sin anställning

Mikael Pérez har idag meddelat styrelsen att han önskar avgå som vd för Trainimal, som erbjuder individanpassad träning och kostrådgivning digitalt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Styrelsen har påbörjat en utvärdering och kommer använda det närmaste tiden för att tillsätta en ny vd som kan leda bolaget på sin fortsatta tillväxtresa.

- Det har varit en fantastiskt rolig och lärorik tid på Trainimal men det är nu rätt tid för någon annan att ta vid och utveckla bolaget vidare, säger Mikael Pérez, vd i Trainimal.

- Mikael har en uppsägningstid om sex månader under vilken han kommer att fokusera på att projektleda och fullfölja lanseringen i UK samt i övrigt stå till styrelsens förfogande. Styrelsen har påbörjat en utvärdering och kommer att arbeta för att tillsätta en ny vd som kan leda bolaget på dess fortsatta tillväxtresa. Fram till dess en ny vd är på plats kommer bolagets nuvarande vice vd Olga Rönnberg att vara tillförordnad vd, säger styrelseordförande Håkan Rönnberg.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Trainimal

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Trainimal

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt