Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Three Gates inleder user acquisition-kampanjer för Atari Asteroids Star Pilot

Spelutvecklingsbolaget Three Gates har, tillsammans med bolagets partners Atari och Superscale, inlett user acquisition-kampanjer för Atari Asteroids Star Pilot i Storbritannien, Kanada och Filippinerna inför den globala lanseringen av spelet, enligt ett pressmeddelande.

Den nyligen uppdaterade mjuklanserade versionen av spelet inkluderar ett nytt klassiskt spelläge, samt mer avancerade möjligheter för spelaren att bygga och anpassa rymdskeppen. Den pågående testrundan kommer att fortgå i totalt fyra veckor.

- Teamet har på senare tid arbetat med att ta fram de nya funktioner som har implementerats i den senaste versionen. Vi har nu en "classic game mode" liksom en mer robust uppsättning av möjligheter för spelaren att anpassa skeppen. De kommande veckornas tester ger oss värdefull mätdata som vi kommer att använda för att genomföra de slutliga justeringarna av spelet inför den globala lanseringen av spelet senare under hösten, säger Don Geyer, vd i Three Gates.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Atari

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt