Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Th1ng

Th1ng sätter upp finansiella mål inför noteringen på First North

Th1ng rapporterar för årets första fyra månader en nettoomsättning på 15,9 miljoner kronor. Ebitda-resultatet blev en förlust på 12,0 miljoner kronor och rörelseresultatet en förlust på 13,2 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget har en pågående nyintroduktion på First North där anmälningstiden löper till den 10 juni. Första handelsdag blir den 16 juni.

- Vi har de senaste fyra månaderna tagit betydande steg i rätt riktning. Omsättningen har mer än dubblerats jämförts med motsvarande period förra året. Vi har även en stark organisk tillväxt med omkring drygt 4 000 nya kunder netto i perioden, kommenterar vd Klas Westholm.

- När vi blickar framåt är vårt mål att mer än dubblera omsättningen för helåret 2021 i jämförelse med 2020 och därmed nå 65 miljoner kronor i år. Och redan 2022 är visionen att vi ska nå 100 miljoner kronor i omsättning. Vi har goda förutsättningar att lyckas med detta då vi erbjuder lösningar som kommer att vara en naturlig del av vår digitala vardag, säger Klas Westholm.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om TH1NG

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien TH1NG

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt