Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Taurus Energy avbryter riktad emission pga utebliven betalning

Etanolbolaget Taurus Energy avbryter sin riktade emission till brittiska investeraren Unidaco eftersom de inte har betalat för aktierna inom den utsatta perioden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Emissionen avsåg 30 miljoner B-aktier till teckningskursen 0,10 kronor per aktie. Det hade inbringat Taurus tre miljoner kronor före transaktionskostnader för att bedriva nya affärsmöjligheter i Baltikum.

Men då betalningen uteblivit har styrelsen valt att inte förlänga betalningsfristen och helt avbryta emissionen. Man kommer nu att fokusera på andra affärsmöjligheter.

Taurus har under emissionsprocessen bibehållit andra affärskontakter som erbjuder möjligheter till ny verksamhet, uppges det. Därför har styrelsen och ledningen beslutat att inleda sådana diskussioner för att kunna kalla till aktieägarna till beslut om ny verksamhet inom relativt kort.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Taurus Energy

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Taurus Energy

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.