Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star

Star Vaults spel Mortal Online 2 har 50 000 aktiva spelare

Spelutvecklingsbolaget Star Vaults spel Mortal Online 2 har redan cirka 50 000 aktiva spelare inför det fullständiga spelsläppet den 25 januari. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spelet, som går att spela via beta-versionen, har även fått cirka 80 procent positiva omdömen på Steam. Via förköp har bolaget sålt cirka 17 000 spel till fullpris, trots att spelet inte inkluderats i Steams vinterkampanj med rabatterade priser. Därutöver har 190 000 personer "wish-listat" sig för spelet på Steam.

Star Vault lyfter fram ytterligare en nyhet, nämligen att bolaget blivit tilldelade Epic MegaGrant av Epic Games, som bland annat ligger bakom det populära spelet Fortnite.

"Detta är mycket eftertraktat då Epic Games har provat spelet och ser stor potential i det och beslutade att välja ut Mortal Online 2 bland ett antal tusen spel att få denna utmärkelse. Utöver marknadsföring får vi även en peng som går direkt till vidareutveckling av spelet. I samband med detta har vi även beslutat att ta klivet över till Unreal Engine 5, vilket förbättrar ett antal områden och såklart höjer den grafiska nivån ytterligare", skriver Henrik Nyström, vd Star Vault.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt