Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star

Star Vault lanserar spelet Mortal Online 2 den 26 oktober

Spelutvecklingsbolaget Star Vault meddelar att spelet Mortal Online 2 har givits ett lanseringsdatum för Early access, persistent release, på Steam. Lanseringsdatumet har fastställts till den 26 oktober. Star Vault planerade tidigare för att släppa spelet i slutet av september. En viktig anledning till att senarelägga spelsläppet till slutet av oktober är att marknadsförutsättningarna bedöms vara mer gynnsamma då, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Bolaget har tidigare i år genomfört två framgångsrika stresstester som givit mycket värdefulla data och resulterat i uppdaterade och förbättrade system för Mortal Online 2. Inför lanseringen i oktober planerar Star Vault att genomföra ytterligare ett test där fokus är på spelupplevelsen för nybörjare. Detta planeras ske i början av september helt via Steam efter att en större speluppdatering har släppts.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt