Sociallite Us utser Patrik Axelsson till vd
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sociallite Us utser Patrik Axelsson till vd

Sociallite

Teknikbolaget Sociallite Us har utsett Patrik Axelsson till vd. Han efterträder Christian Kronegård som kvarstår i styrelsen.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Patrik Axelsson är nuvarande dotterbolagschef i Torget Updated Sweden. Han är född 1982 och uppges ha gedigen bakgrund inom framför allt försäljning och ledarskap. Han har erfarenhet från både mindre tillväxtbolag till större publika företag inom IT-branschen. Han har tidigare grundat och förvaltat flera olika bolag samt varit försäljningschef på Binero.

Sociallite har under de senaste åren fokuserat på att förvärva bolag och plattformar inom digitala produkter, leadgenerering och prestationsbaserad marknadsföring online. Under de senaste åren har flertalet förvärv genomförts inklusive Torget Updated Sweden AB varför bolagsgruppen nu går in i en ny fas med större fokus på integration samt utveckla och växa den befintliga verksamheten, skriver bolaget.

"Vi mycket glada över att kunna meddela att Patrik Axelsson, som är en erfaren ledare samt redan är en integrerad del av bolaget, tillträder som verkställande direktör. Patrik kommer fokusera på det operativa arbetet och tar över rollen som den nya drivkraften för Sociallite", säger styrelseordförande Johan Lundquist i en kommentar, och också tackar Christian Kronegård för hans insatser.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Sociallite US

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Sociallite US

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt