Sintercast nådde en rekordproduktion på 4,1 miljoner miljoner motorekvivalenter i juni
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sintercast nådde en rekordproduktion på 4,1 miljoner miljoner motorekvivalenter i juni

Sintercast

Processtyrningsbolaget Sintercast nådde en rekordproduktion på 4,1 miljoner motorekvivalenter i juni och 3,7 miljoner motorekvivalenter i andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Serieproduktionen når nytt rekord på 4,1 miljoner motorekvivalenter i juni och passerar för första gången milstolpen fyra miljoner motorekvivalenter. Serieproduktionen på 4,1 miljoner motorekvivalenter uppräknat i årstakt uppnås efter att maj gav 3,9 miljoner motorekvivalenter och avslutar produktionsvariationerna under årets första fyra månader.

Trots en produktion på 3,1 miljoner i april, slutade andra kvartalet på 3,7 miljoner motorekvivalenter och gav därmed ett nytt kvartalsrekord, samt förlängde sviten till nio efterföljande kvartal med ökad produktion, jämfört med samma kvartal i tidigare perioder. Satt i perspektiv stannade serieproduktionen under andra kvartalet på 12 procent över det volatila första kvartalet och 6 procent över helåret 2022.

Även volymen av provtagningskoppar ökade under andra kvartalet till 49 500 enheter. Andra kvartalets volym representerar en ökning med 50 procent jämfört med första kvartalet (33 100) och återgår därmed till årstakten under 2021 och 2022, på 200 000 provtagningskoppar.

Ökningen under andra kvartalet indikerar att kunderna till stor del avslutat sina ansträngningar att begränsa beställningar och nu återställer minimilager, som följd av normaliserade globala försörjningskedjor, skriver Sintercast.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om SinterCast

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien SinterCast

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt