Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Scibase lanserar Nevisense Go

Scibase lanserar det handhållna och bärbara instrumentet Nevisense Go. Produkten är baserad på bolagets nya teknologiplattform och är en uppföljare till Nevisense för melanomdetektion som var en av de första AI-baserade produkterna att godkännas för kliniskt bruk.

Nevisense Go är lika stor som en penna. ”Det kombinerar bolagets grundteknologi, mätning med Elektrisk Impedans Spektroskopi (EIS), med en ny AI-baserad analysplattform integrerad i instrumentet”, skriver Scibase i ett pressmeddelande.

Vd Simon Grant säger att Nevisense Go utgör en viktig milstolpe för bolaget.

”Dagens introduktion är det första steget med vår nya plattform och när vi från och med nästa år börjar leverera kliniska indikationer förväntar vi oss att det kommer öka vår försäljning framförallt för elektroder. På medellång sikt hoppas vi kunna expandera användningen till nya, breda områden och bredare kundgrupper - bort från specialister och till allmänläkare och till och med potentiellt för användning i hemmet”, säger han.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Scibase

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Scibase

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt