Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Scibase har beviljats kategori III CTP-kod i USA för Nevisense

Scibase har i USA beviljats en kategori III CPT-kod av American Medical Association för Nevisense melanom detektionstest. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ansökan blev godkänd utan invändningar och koden publiceras den 1 januari 2021. Den blir tillgänglig för sjukvården och försäkringsbolag i hela USA från och med den 1 juli 2021.

Enligt Scibase är koden ännu inte kopplad till en ersättning. Fokus blir därför på att säkerställa en lämplig ersättningsnivå och att metoden ersätts av utvalda försäkringsbolag i USA, skriver bolaget vidare.

”Vårt mål är att Nevisense metoden ska erhålla kostnadsersättning under Medicare vilket är ett viktigt steg mot kommersiell framgång. Vi har ytterligare arbete att göra i våra diskussioner med betalare, men detta beslut och vår penetration på nyckelmarknader gör att vi har satt en bra grund för resten av processen”, säger vd Simon Grant.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Scibase

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Scibase

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt