Quickbit siktar på lansering av Quickbit Pay innan kvartalets slut
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Quickbit siktar på lansering av Quickbit Pay innan kvartalets slut

Quickbit

Fintechbolaget Quickbit, som utvecklar tekniklösningar, kommer att lansera sin egenutvecklade B2B-produkt Quickbit Pay innan kvartalets slut, enligt ett pressmeddelande.

Samtidigt har tech-bolaget beslutat sig för att dra tillbaka lanseringen av Quickbit Checkout. Orsaken är bristande teknisk kvalitet.

"Det har varit en tuff period där vi har lagt ner mycket tid och resurser på våra produkter. Jag är väldigt glad att vi nu närmar oss lanseringen av vår egenutvecklade produkt Quickbit Pay som jag ser stora tillväxtmöjligheter för. Med Quickbit Pay, dess höga kvalitet och unika funktionaliteter har vi en infrastruktur på plats som kommer kunna bredda vår verksamhet och skapa nya affärsmöjligheter", säger Daniel Sonesson, Interim vd för Quickbit, och fortsätter.

"Vi har försökt utröna och lösa problemen kring våra förvärvade produkter och valt att agera resolut i vår egen produktutveckling. Jag är mycket stolt över teamet på Quickbit som möjliggjort för oss att kunna ta tillvara på våra affärsmöjligheter genom vår egen produkt."

I augusti 2022 förvärvade Quickbit två produktplattformar. Produktplattformarna har inte varit i det skick som var utlovat, vilket har lett till höga tillkommande kostnader, stora förseningar och en förskjutning i förväntade intäkter. Quickbit har försökt att föra en dialog med säljarna i syfte att försöka lösa de problem som man upplevt med de förvärvade tillgångarna. Bolaget undersöker också möjligheten att vidta legala åtgärder mot säljaren.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om QuickBit

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien QuickBit

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt