Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Priset på Immunovias test indikeras bli 897 dollar i USA

Priset för diagnostikföretaget Immunovias test för bukspottkörtelcancer, IMMray PanCan-d, indikeras bli 897 dollar i USA.

Det har federala myndigheten Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) kommit fram till i ett preliminärt fastställande. CMS tillhandahåller sjukvårdsförsäkring till mer än 100 miljoner människor i landet.

"Att ta emot det preliminära ersättningsbeslutet är en ytterligare milstolpe på den tidigare kommunicerade vägen för kommersialisering i USA. Vi är mycket nöjda att den nivå som preliminärt bestäms av CMS värderar vårt innovativa blodbaserade test för bukspottkörtelcancer på ett rimligt sätt. Även om detta inte representerar ett beslut på ersättningsnivå för försäkringsersättning av IMMray PanCan-d-testet, är det ett viktigt steg i processen att säkra ersättning för IMMray PanCan-d-testet vid tidig upptäckt av cancer i bukspottkörteln", kommenterar Philipp Mathieu, vd och koncernchef för Immunovia.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Immunovia

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Immunovia

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt