Plexians verksamhet utvecklas i enlighet med kommunicerade planer
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Plexians verksamhet utvecklas i enlighet med kommunicerade planer

Plexians

Fintechbolaget Plexian lämnar en kort uppdatering, till följd av turbulensen på de finansiella marknaderna. Det framgår av ett pressmeddelande publicerat på bolagets sajt under torsdagen.

– Plexian är i en mycket expansiv fas, allt enligt tidigare kommunicerade planer. Bolaget har dessutom tecknat avtal med två nya samarbetspartner och inlett ett mycket spännande samarbete kring blockchain-technology och förbättrar ständigt Edge-plattformen för att göra onboardingen av användare så snabb och kostnadseffektiv som möjligt. Det är styrelsens övertygelse att den modell Plexian använder är optimal för att nå de strategiska målsättningar bolaget har såväl på kort som på lång sikt. Plexian kommer att bygga samarbeten med flera attraktiva partners i linje med den marknadskommunikation som gjorts och det intresse som bolaget möter från intressenter inom alla segment förstärker vår tro på att strategin är rätt, säger PO Rosenqvist, styrelseordförande i Plexian.

Plexian har en pågående utnyttjandetid för teckningsoptionen TO2 som har sista utnyttjandedag i dag den 28 januari. Teckningskursen är 5,19 kronor per aktie. Aktien handlas för närvarande till 5,23 kronor.

– Att Plexians kurs under en kort tid, varit i nivå med eller strax under den fastställda teckningskursen för TO2 som konverteras nu skapar givetvis en viss oro och frågor. Jag som ordförande i styrelsen och de större ägarna ser ett långsiktigt värde i att teckna TO2. Jag ser en otrolig potential i Plexian och har själv förmånen att använda både kortet och appen och har därför förmånen att vara medlem i Edge-världen, bara en sådan sak. Plexian är på riktigt!, avslutar PO Rosenqvist.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Plexian

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Plexian

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt