Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Organoclick-dotterbolag ingår distributionsavtal med Bergs Timber

Organoclicks dotterbolag OrganoWood har tecknat ett femårigt distributionsavtal med Berg Timbers UK, avseende distribution av virke på den brittiska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

OrganoWoods virke kommer säljas, marknadsföras och lagerföras i Storbritannien av Berg Timbers UK. Det kommer ske genom Berg Timbers nätverk av bygghandlare och varuhus mot både professionella kunder samt gör-det-själv marknaden.

"Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet med Bergs timber till att nu även innefatta försäljning och distribution på den brittiska marknaden. Bergs timber UK är en väletablerad distributör på den brittiska marknaden och vi ser fram emot att utveckla den brittiska marknaden tillsammans med dem. Den brittiska marknaden är mycket intressant där vi tror att vi tillsammans med Bergs Timber UK kan växa under många år", uppger OrganoWoods vd Jens Hamlin.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Bergs Timber

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt