Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Occlutech

Occlutech ställer in sin planerade börsintroduktion - trots övertecknat erbjudande

Medicinteknikbolaget Occlutech har beslutat att dra tillbaka sin planerade börsintroduktion trots ett väl övertecknat erbjudande. Det framgår av ett pressmeddelande.

Occlutech offentliggjorde den 16 september planer på att notera svenska depåbevis på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Bolaget uppger att dess produkter samt marknadspotential mött starkt intresse från både svenska och internationella investerare. Vidare hade välrenommerade cornerstoneinvesterare åtagit sig att teckna aktier i noteringen.

"Trots att den indikerade efterfrågan översteg antalet depåbevis som erbjöds med ett väl övertecknat erbjudande, så bedömdes efterfrågan från långsiktiga investerare i erbjudandet i kombination med svagt sektorsentiment inom MedTech inte vara tillräckligt stark för att säkerställa en tillfredsställande handel i depåbevisen efter noteringen", uppger Occlutech.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Occlutech

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Occlutech

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt