Nosium har tagit fram uppdaterad strategi
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nosium har tagit fram uppdaterad strategi

Investeringsbolaget Nosiums styrelse har tagit fram en uppdaterad investerings- och verksamhetsstrategi. Det innebär bland annat ett nytt investeringsmandat och nya nyckeltal som är i fokus, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Den uppdaterade strategin innebär bland annat att Nosium släpper kravet på att bli huvudägare vid investeringar. Syftet är att kunna öka antalet investeringar. Fortsatt huvudfokus är att hitta undervärderade företag med god värdeutvecklingspotential både på kort och lång sikt. Förutsättningarna bedöms som extra goda i rådande marknadsläge, uppges det.

Vidare ska Nosium ha ett ökat fokus på att investera i företag som bedöms vara goda noteringskandidater i framtiden och det blir ett fortsatt ökat fokus på resultat i moderbolaget.

"En av Nosiums styrkor är att vi är snabbrörliga vilket jag tror är extra viktigt när det sker snabba förändringar i omvärlden. Antagandet av den nya strategin öppnar upp för att investera i fler entreprenörer och för fler lönsamma affärer. Jag ser fram emot en spännande höst", säger vd Daniel Ehdin.

Aktieportföljen per den sista juni består av Online Health Group, Green Apps Technologies International, Dr Sannas Sweden och Nosium EQT.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Nosium

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Nosium

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt