Nordrests vd köper aktier
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Nordrests vd köper aktier

Nordrests

Pareto har beviljat Ove Bengtsson, anställd och aktieägare innan noteringen av Nordrest, ett undantag från lock-up och han tillåts avyttra hela sitt innehav, motsvarande 44 854 aktier i Nordrest till Thinc Holding 2, som är ett bolag helägt av Nordrests vd Thomas Dahlstedt.

Transaktionen genomförs till priset 118,16 kronor per aktie, vilket motsvarar den volymviktade genomsnittskursen för Nordrests aktie på Nasdaq First North Growth Market den 24 juni.

Undantaget har beviljats mot bakgrund av att Ove Bengtsson, enhetschef inom Nordrest-koncernen, går i pension och att vd Thomas Dahlstedt uttryckt ett intresse att förvärva Ove Bengtssons aktier. Vidare övertar Thomas Dahlstedt samtliga skyldigheter och rättigheter som finns inom ramen för lock-up åtaganden kopplade till de aktier som förvärvas av Ove Bengtsson.

Nordrest noterades på First North den 23 maj. Teckningskursen i erbjudandet var 108 kronor. Aktien sjunker idag med 1,4 procent till 116,40 kronor.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Nordrest

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Nordrest

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt