My Beat ingår bindande avtal om köp av bolag för drygt 5 miljoner kronor
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

My Beat ingår bindande avtal om köp av bolag för drygt 5 miljoner kronor

Mobiloperatören My Beat har ingått ett bindande avtal, villkorat av bolagsstämmans godkännande, om att förvärva samtliga aktier i Telemarketing & Customerservice Silverstone, som är ett bolag verksamt inom försäljning av abonnemang och säkerhetstjänster. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget aviserade avsiktsaffären i ett pressmeddelande den 19 april.

Från perioden från ingåendet av avsiktsförklaringen fram till och med idag har TMC Silverstone tillhandahållit tjänster inom försäljning och kundservice till My Beat. Efter utvärdering av försäljningen och det övriga resultatet av TMC Silverstones arbete för My Beat har parterna enats om en köpeskilling om cirka 5,2 miljoner kronor vilken ska erläggas genom 12 miljoner stycken nyemitterade aktier i My Beat. Ingen kontant ersättning utgår.

Teckningskursen har fastställts genom förhandlingar på armlängds avstånd och uppgår till 0,431 kronor per aktie, motsvarande den volymvägda genomsnittskursen på Spotlight Stock Market under perioden från och med den 4 juli till och med den 8 juli 2024 med avdrag för en rabatt om tio (10) procent.

TMC Silverstone har huvudkontor i Helsingborg och är idag 16 anställda fördelat på tre affärsområden. Under kalenderåret 2023 genererade TMC Silverstone en bruttoförsäljning om cirka 7,56 miljoner kronor.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om My Beat

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien My Beat

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt