Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lipigons

Lipigons noteringsemission övertecknades till 479 procent

Lipigon Pharmaceuticals emission av units om cirka 50 miljoner kronor inför den planerade listningen på Nasdaq First North Growth Market tecknades till 479 procent fördelat på cirka 1 950 tecknare. I och med den stora efterfrågan har styrelsen beslutat att utnyttja möjligheten till övertilldelning om ytterligare cirka 5 miljoner kronor.

Totalt tillförs bolaget cirka 55 miljoner kronor före emissionskostnader.

"Vi är mycket glada och stolta över det stora intresse som Lipigon har tilldragit sig och vi hälsar samtliga nya aktieägare välkomna. Kapitaltillskottet ger oss förutsättningar att genomföra vår utvecklingsplan utan kompromisser. Det finns ett stort medicinskt behov inom vårt område. Vi ser framtiden an med våra läkemedelsprojekt, fast beslutna att tillgodose såväl dagens som framtidens behov för några av de mest utsatta patientgrupperna", säger bolagets vd Stefan K. Nilsson i ett pressmeddelande.

Preliminär första handelsdag för bolagets aktier och teckningsoptioner vid Nasdaq First North Growth Market är den 1 mars 2021, förutsatt godkänd ansökan.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Lipigon Pharmaceuticals

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Lipigon Pharmaceuticals

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt