Irlab utser ny vd, nuvarande vd blir forskningschef
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Irlab utser ny vd, nuvarande vd blir forskningschef

Forskningsbolaget Irlab Therapeutics aviserar ett vd-byte. Nuvarande vd Nicholas Waters övergår till att bli ansvarig chef för forskning och utveckling inom bolaget medan Richard Godfrey kommer in som ny vd. Ändringen träder i kraft den 1 juli, enligt ett pressmeddelande.

Godfrey, som tidigare bland annat varit mångårig vd på bioteknikbolaget Bergenbio, kommer närmast från rollen som operativ chef på Lifearc, en medicinsk forskningsstiftelse i Storbritannien.

”Jag är djupt imponerad av innovationshöjden och produktiviteten i Irlabs AI-baserade läkemedelsforskning. Inte minst förra årets omfattande licensavtal med Ipsen är ett tydligt kvitto på bolagets förmåga att skapa betydande värden. Nu ser jag fram emot att i nära samarbete med Nicholas Waters och alla andra kompetenta medarbetare fortsätta arbetet med att etablera Irlab som ett av de mest framstående biotechföretagen inom CNS-området på den globala arenan”, säger Richard Godfrey.

"Genom den nya ledningsstrukturen och rekryteringen av Richard Godfrey stärker vi resurserna och kompetensen inom både det kommersiella och vetenskapliga området. Jag ser fram emot att nu kunna fokusera på att leda arbetet med att ta våra kliniska projekt vidare mot marknaden samt generera fler läkemedelskandidater med hjälp av vår unika AI-baserade forskningsplattform", säger Nicholas Waters.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om IRLAB Therapeutics

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien IRLAB Therapeutics

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt