Godsinlösen får Nasdaq Green Equity Designation
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Godsinlösen får Nasdaq Green Equity Designation

Godsinlösen

Returhanteringsbolaget Godsinlösen har fått beteckningen Nasdaq Green Equity Designation. Det framgår av ett pressmeddelande.

Godsinlösen menar att detta kommer att understödja synligheten för bolaget bland investerare som letar efter hållbara investeringar.

Nasdaq Green Equity Designation erbjuds till bolag som är noterade på Nasdaq i Norden samt First North. Nasdaq Green Equity Designation riktar sig till företag där över 50 procent av omsättningen härrör från aktiviteter som anses vara gröna och vars investeringar till övervägande delen sker i gröna aktiviteter.

- Nasdaq Green Equity Designation skapar transparens gentemot våra investerare och andra intressenter. Att hela 96 procent av vår omsättning kan anses vara mörkgrön och därmed en aktivitet nödvändig för att minska klimatutsläppen är något vi vetat om sedan bolagets start. Nu har vi det svart på vitt att så också är fallet. Vi är en del av lösningen på klimatkrisen och genom storskaligt återbruk bidrar vi till ett minskat resursutnyttjande och sänker våra kunders klimatutsläpp. Märkningen och bedömningen från den godkända granskaren Cicero ger en stark trovärdighet till det hållbarhetsvärde vi med vår affär är med och skapar, uppger Godsinlösens vd Christian Jansson i en kommentar.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Godsinlösen

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Godsinlösen

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt