Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Gamingbolaget

Gamingbolaget Sozap noteras på Nasdaq First North den 9 juni

Spelutvecklaren Sozap släpper i dag detaljer inför sin notering på Nasdaq First North Growth Market. Bolaget ligger bakom Armed Heist som är ett free-to-play shooter-spel som har över 20 miljoner nedladdningar.

I anslutning till noteringen kommer bolaget att genomföra en nyemission om cirka 26,1 miljoner kronor före emissionskostnader. Sozap har erhållit teckningsåtaganden om cirka 21,2 miljoner kronor, vilket motsvarar 81 procent av emissionen.

Teckningsåtaganden har lämnats från bland andra Patrik Bloch, David Wallsten, Alexander Eskilsson, Martin Bauer, Dariush Hosseinian och Knutsson Holdings-sfären.

Erbjudandet genomförs till ett fast pris om 16 kronor per aktie, vilket motsvarar ett totalt marknadsvärde på bolagets aktier om cirka 110,3 miljoner kronor före erbjudandet.

Anmälningsperioden för erbjudandet inleds imorgon den 18 maj och pågår till och med den 31 maj. Första dag för handel på Nasdaq First North förväntas bli den 9 juni.

Finansbolaget Onoterat äger cirka 4,2 procent av aktierna i Sozap.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien eBlitz Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt