Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Förberedelser

Förberedelser för lansering i New York redan igång enligt Kambi

Kambi kommer att stödja sin partner Rush Street Interactive som under de kommande månaderna kommer att lansera mobil sportsbetting i delstaten New York. Förberedelserna för en lansering är redan igång, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Beskedet kommer efter att spelkommissionen i New York igår kväll godkänt nio operatörer som får tillhandahålla sportsbetting online. Ett konsortium med Kambi i spetsen tilldelades en licens på 10 år. Övriga bolag som ingår är Caesars, PointsBet, Resorts World, WynnBet och och Rush Street.

"Kambi har bevisat upprepade gånger att vi vet vad som krävs för att lyckas på några av världens mest konkurrenskraftiga sportmarknader. Därför är vi övertygade om att vår mobila sportbok kommer att vara lika populär hos New Yorkers som vår on-property-produkt, som har varit live i delstaten under de senaste två åren", säger Kambis vd Kristian Nylén i ett pressmeddelande.

Kambis partner Rush Street driver sedan 2019 en sportbok vid Rivers Casino and Resort i New York.

https://articles.finwire.com/FWS006926B-new-york-har-godkant-operatorer-for-sportsbetting-online---kambi-med-i-ena-gruppen

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Kambi

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt