Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Easyfill-dotterbolag har fått släpvagnsordrar värda 1,35 miljoner euro

Butiksinredningsbolaget Easyfills slovakiska dotterbolag Ebeco s.r.o. har fått ordrar på släpvagnar för leveranser under första halvan av 2022 till ett sammanlagt värde om cirka 1,35 miljoner euro. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bland annat har bolaget mottagit två större ordrar från MobiHeat om totalt cirka 0,85 miljoner euro och förhoppningen är att MobiHeat kommer att köpa för drygt 1 miljon euro för helåret 2022, skriver bolaget.

"Det är väldigt positivt att en av Ebecos största och viktigaste kunder väljer att lägga stora beställningar tidigt inför säsongen. Bolaget har ett nära och framgångsrikt samarbete med MobiHeat där Ebeco är ensam leverantör av denna typ av specialvagn och det pågår ytterligare utvecklingsprojekt mellan parterna så vi ser fram emot att ta ytterligare positiva kliv i samarbetet. Denna typ av specialvagnar är högmarginalprodukter så detta är mycket viktigt även ur en koncernaspekt, inte bara positivt för Ebeco som producent och leverantör", kommenterar Jens Lidén som är tillförordnad vd i Easyfill.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om EasyFill

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien EasyFill

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt