Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Duni

Duni lanserar fossilfria premiumservetter

Konsumentproduktbolaget Duni har lanserat fossilfria premiumservetter och dukar, vilket tar bolaget närmare sitt mål om att vara helt cirkulärt och fritt från fossila plaster år 2030. Det framgår av ett pressmeddelande.

Utvecklingen av servetterna och dukarna har skett tillsammans med OrganoClick. De består av majs, citronskal och annat matavfall och båda produkterna kan återvinnas som papper.

Vidare kommer de nya servetterna och dukarna att lanseras i nya fiberbaserade förpackningar, vilka kan återvinnas som papper eller kartong.

"De här produktinnovationerna visar hur vi leder den gröna omställningen i vår bransch. De kommande lanseringarna sänder ut ett tydligt budskap om att vi ställer om hela vår verksamhet mot ett cirkulärt tänkande för hela portföljen - samtidigt som vi fortfarande erbjuder våra kunder produkter i världsklass", uppger Dunis vd Tobert Dackeskog.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Duni

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt