C Security ser bra intresse i Frankrike
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

C Security ser bra intresse i Frankrike

Båtlarmspecialisten C Securitys har framgångar på den franska marknaden där bolagets system marknadsförs på båtmässor. Samtidigt har en av partnern tekniska problem.

C Securitys partner Willis Towers Watson, WTW, har drabbats av tekniska problem i Frankrike vilket gör att man inte kan skicka ut elektroniska förlängningar av försäkringsavtalen. WTW har således beslutat sig för att skicka ut rekommenderade brev.

Totalt rör det sig om 70 000 kunder som påverkas. WTW har tagit in en extra personal för att hantera problemet.

- Det är klart att det är frustrerande att det uppstått tekniska problem hos WTW, säger Eben Martin, C Securitys exportförsäljningschef.
- Men man måste samtidigt förstå att Frankrike inte har samma digitala mognad som Sverige. Nu finns en plan B som alla inblandade kan leverera på så fort som möjligt. Detta försenar saker och ting men det förändrar ingenting, fortsätter han.

I det formulär som skickas ut accepterar kunderna också formellt erbjudandet om premiereduktion med C-pod mini. Stickprov som har gjorts visar att acceptansgraden för C-pod mini varit över 80 procent.

Parallellt arbetar de franska båtfinansieringsbolagen CGI Finance och SGB Finance med att marknadsföra C-pod mini på Frankrikes tre största båtmässor.

"Under de två första mässorna som redan har varit mottog CGI och SGB totalt 903 finansieringsansökningar med C-pod mini. Efter kreditprövning brukar cirka 90 procent av ansökningarna godkännas. Med den återstående mässan i Paris räknar bolaget med att det totala antalet beställningar av C-pod mini kommer att nå långt över 1 000", skriver C Security.

Mässerbjudandet innebär att kunderna får 10 procents reduktion av sin försäkringspremie och självriskeliminering vid köp av ny båt. Motkravet är att kunden installerar en C-pod mini som köps in av och levereras av finansieringsbolagen. Kundens kostnad för C-pod mini är 1 euro medan C Security får 149 euro från finansieringsbolagen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om C Security

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien C Security

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt