Börsveckan ger köpråd för Note, Tele2 och Bioarctic
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Note, Tele2 och Bioarctic

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Note, Tele2 och Bioarctic i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Byggfakta, Elanders och TF Bank.

Kontraktstillverkaren Note fortsätter att leverera väl. "Vi gillar caset och förändrar inte köprådet efter den solida Q3-rapporten", skriver Börsveckan.

Teleoperatören Tele2 är börsens kanske bästa utdelningsaktie. Analytikerna oroar sig över att huvudägaren Kinnevik ska sälja sina aktier. "Vi gillar Tele2 som är en defensiv och stabil investering med hög utdelning", skriver tidningen och ger köpråd.

Forskningsbolaget Bioarctic har med signifikanta data brutit ny mark inom behandling av den svåra folksjukdomen Alzheimer. Börsveckan ger köpråd med tillägget att det är en högriskaktie.

Bygginformationsbolaget Byggfakta tyngs av bygg- och fastighetsmarknaden som är under isen. Tidningen bedömer att det är för tidigt för köpråd och väljer återigen att avvakta.

Logistikbolaget Elanders är svårbedömt. "Sammantaget anser vi att värderingen är rimlig just nu och sänker rådet till avvakta", skriver Börsveckan.

Nischbanken TF Bank rapporterade ett bra tredje kvartal. Utsikterna är dock osäkra och tidningen väljer att upprepa sin avvakta-rekommendation.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien BioArctic

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt