Börsveckan ger köpråd för Fastator, Humana och Synsam
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Fastator, Humana och Synsam

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Fastator, Humana och Synsam i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Pandox, Medivir, Advenica och Albert. Börsveckan plockar också in Qleanair och Autoliv i sin aktieportfölj.

Fastighetsinvestmentbolaget Fastator har intressanta projekt på gång och aktien värderas lågt. Börsveckan ger köpråd på tolv månaders sikt.

Vårdbolaget Humana fortsätter i rätt riktning med stabil tillväxt och fina lönsamhetsförbättringar. Aktien är billig i dagsläget, anser tidningen som behåller sitt köpråd för aktien.

Hotellfastighetsbolaget Pandox har tagit sig igenom den akuta pandemikrisen men affärsresandets återgång låter vänta på sig. Aktien är inte uppenbart billig längre, bedömer Börsveckan och ger rådet avvakta.

Synsam har med en marknadsledande position inom optikbranschen en stark ställning som bäddar för god lönsamhet. Tidningen ser en fin uppsida i aktien och ger köpråd.

Medivir har genomgått många förändringar det senaste decenniet. Bolaget är återigen ett forskningsbolag, denna gång inom onkologi. Börsveckan bedömer att aktien är svårvärderad och väljer att avvakta.

IT-säkerhetsbolaget Advenica gynnas av en hög efterfrågan i sektorn, mot bakgrund av problemet med cyberattacker. Aktien är rimligt värderad, anser tidningen och ger rådet avvakta.

Utbildningsappen Albert noterades nyligen på First North. Bolaget har en hög tillväxt, vilket lär stärkas än mer av en pågående internationalisering. Balansräkningen är i gott skick och marknadsutsikterna goda. Börsveckan väljer dock att avvakta med aktien.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Advenica

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt