Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Europris, Tokmanni, Better Collective och Bonava

Börsveckan rekommenderar köp av lågprisbolagen Europris och Tokmanni, Better Collective och Bonava i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Nordisk Bergteknik, Arjo och FM Mattsson Mora.

Lågprishandeln utvecklas starkt och norska Europris har med en marknadsledande position i Norge goda möjligheter att kapitalisera på trenden. Aktien värderas alldeles för lågt, anser Börsveckan och ger köpråd.

Finska Tokmanni är verksam inom generell lågprishandel. Värderingen är låg även i detta bolag, bedömer tidningen som ser en god uppsida i aktien och rekommenderar köp.

Byggspecialisten och börsnykomlingen Nordisk Bergteknik gynnas av av den goda tillväxten i Norden för byggande av bostäder och infrastruktur. Aktien är rimligt värderad, tycker Börsveckan och ger rådet avvakta.

Medicinteknikbolaget Arjo utvecklas i rätt riktning, men värderingen är relativt hög, enligt tidningen som därför ger rådet avvakta.

Betting- och affiliatebolaget Better Collective har stått pall när de kasinoorienterade konkurrenterna tappat mark. "Sportspelprofilen som skördat framgångar i Europa tror vi är som klippt och skuren för den amerikanska marknaden", skriver Börsveckan och ger köpråd.

Bostadsutvecklaren Bonava har bytt ledning och skuldsättningen har minskat. En strategisk översyn ger goda förutsättningar för stigande lönsamhet framöver och aktien värderas låg, bedömer tidningen och ger köpråd.

VVS-bolaget FM Mattsson Mora imponerar och årets andra kvartal var bolagets bästa någonsin.
Bolaget har höjt sitt mål för rörelsemarginalen. Aktien har mer än fördubblats det senaste året.
"Vi ser inget köpläge efter kursrusningen som varit", skriver Börsveckan och väljer att avvakta.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Arjo

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt