Börsveckan ger köpråd för Contextvision, Qleanair och Götenehus, teckna CTEK
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Contextvision, Qleanair och Götenehus, teckna CTEK

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Contextvision, Qleanair och Götenehus samt lämnar rådet teckna för CTEK i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för GHP, Detection Technology och Green Landscaping.

Batteriladdarleverantören CTEK kommer till börsen med Latour som ankarinvesterare. Bolagets solida position på den starka batterimarknaden bådar gott. Tveka inte att teckna, skriver Börsveckan.

Sjukvårdsbolaget GHP Specialty Cares aktie föll på ett tappat avtal i Förenade Arabemirate, men återhämtade sig snabbt på stora insiderköp från huvudägarna. Det är ett intressant bolag, men värderingen talar mot aktien, bedömer tidningen och ger rådet avvakta.

Finska Detection Technology fick se sina intäkter krympa under pandemin i fjol, men har nu gjort en fin comeback. Det gäller tyvärr även aktien, som nu värderas högt. Börsveckan ger rådet avvakta.

Norska Contextvision har visat motståndskraft under pandemin. Bolaget uppvisar nu återtillväxt och marknadsutsikterna ser ljusa ut. Börsveckan ser begränsad nedsida och bra potential samt upprepar sitt köpråd från 2019, trots en kursuppgång på 250 procent sedan dess.

Qleanair är tätt förknippade med rökkabiner som möter strukturell motvind. Bolaget har dock andra intressanta tillväxtben, bedömer tidningen och ger köpråd.

Green Landscaping har blivit en framgångsrik serieförvärvare, men historiken är svajig. "Vi tycker inte att aktien lockar till nuvarande värdering och ser större nedsida än uppsida", skriver Börsveckan och ger rådet avvakta.

Småhustillverkaren Götenehus har fått ett lyft av pandemin. Bolaget är en uppenbar vinnare, men aktien värderas fortsatt väldigt lågt. Tidningen ser en fyndvärdering och ger köpråd.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien ContextVision

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt