Börsveckan ger köpråd för Catena Media, Hexicon och Godsinlösen, teckna Truecaller
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Catena Media, Hexicon och Godsinlösen, teckna Truecaller

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Catena Media, Hexicon och Godsinlösen samt teckna Truecaller i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Inzile och Enea.

Kommunikationsappen Truecaller ska noteras på Stockholmsbörsen. "Det är en snabbväxare som nu uppvisar lönsamhet. Vi ser goda tillväxtutsikter och värderingen är inte avskräckande", skriver Börsveckan och ger rådet teckna.

Affiliatebolaget Catena Media tar sikte på USA och den här gången tror tidningen att det bär frukt. Aktien värderas försiktigt trots kursrallyt i år, bedömer tidningen och ger köpråd.

Det finns ett stort energibehov de kommande decennierna i och med elektrifieringen av samhället. Vindkraftspionjären Hexicon har stora utvecklingsplaner framöver. Börsveckan ger köpråd, med garderingen att det är en högriskaktie som kan vara en krydda i en bred portfölj.

Returhanteringsbolaget Godsinlösen erbjuder en helhetslösning för försäkringsbolag och e-handlare med en hög potential. "Vi sätter köp men risken ska ses som högre än i normalfallet", skriver tidningen.

Elfordonsföretaget Inzile har rasat sedan Börsveckans säljråd i våras. Det är också stökigt i internt i bolaget med förändringar i ledningen och styrelsen. Läget är fortsatt osäkert. Tidningen väljer att slopa sitt säljråd efter kursfallet och det nya rådet blir avvakta.

Det blir inget lysande 2021 för programvarubolaget Enea, men bolaget har visat motståndskraft och utsikterna för 2022 är desto bättre. Värderingen är inte jättebillig och Börsveckan vill se hur det senaste förvärvet integreras först. Rådet blir därför avvakta.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Catena Media

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt