Börsveckan ger köpråd för B3 Consulting, Revolution Race och Astra Zeneca
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för B3 Consulting, Revolution Race och Astra Zeneca

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för B3 Consulting, Revolution Race och Astra Zeneca i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Proact, Waystream, Essity och Boozt.

Konsultbolaget B3 Consulting har fin tillväxt och hög lönsamhet. Bolaget har verkligen lyft sin operativa verksamhet till en ny nivå och belönats med en välförtjänt kursuppgång. "Trots kursrallyt blir rådet köp på tolv månader sikt", skriver Börsveckan.

Datalagringsbolaget Proact har en blandad historik. Värderingen är låg, men tidningen är inte övertygad om att bolaget har lämnat de senaste årens kräftgång och ger rådet avvakta.

Det lilla teknikbolaget Waystream har goda möjligheter att rida på fiberutrullningen i Europa. "Sammantaget ger det bilden av ett spännande bolag men där förväntningarna börjar bli krävande. Vi avvaktar", skriver tidningen.

Hygien- och hälsobolaget Essitys defensiva kvaliteter lockar visserligen, men Börsveckan tycker inte att bolaget är tillräckligt stabilt för att förtjäna en högre värdering, varför rådet blir avvakta.

E-handelsbolaget Boozts tredje kvartal var övertygande trots försiktiga utsikter. "Vi tar hem vinsten och tackar för kaffet", skriver tidningen och sänker rådet till avvakta.

Outdoor-klädbolaget Revolution Races delårsrapport för första kvartalet var blandad. Värderingen är attraktiv, insiders köper aktier och tillväxtutsikterna är goda, bedömer Börsveckan som behåller sitt köpråd.

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca har med fin tillväxt och stigande lönsamhet verkligen passerat en svacka och är på väg uppåt. Bolaget är alltjämt en aktie att ha i portföljen i rådande turbulenta tider, bedömer tidningen och ger köpråd.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien AstraZeneca

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt