Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Beowulf Mining-ägda Vardar adderar två licenser

Prospekteringsbolaget Beowulf Mining-ägda Vardar Minerals, som är verksamt i Kosovo, har adderat två stycken licenser till sitt prospekteringsområde.

"Vardars utökade licensposition har etablerat ett dominerande markinnehav i de mycket lovande områdena runt Stan Tergs bly-zink-silvergruva", uppger vd Kurt Budge i en kommentar.

Licenserna är belägna i det lovande Vardar bly-zink-silverbältet i norra Kosovo längs med historiska gruvdistrikt, skriver Beowulf Mining. Totalt täcker de 115 kvadratkilometer.

"Sedan slutet av sommaren har vi haft ett antal positiva offentliggöranden gällande framgångarna som uppnåtts av Vardar-teamet i Kosovo. Nu senast offentliggörandet om Red Lead-målet som visar alla viktiga geologiska markörer för den närliggande Stan Terg-fyndigheten och gruvan, och som nu är ett prioriterat mål för borrning under våren 2023", uppger Budge.

Beowulf Mining äger 59,5 procent av Vardar Minerals.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Beowulf Mining

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Beowulf Mining

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt