Aventuras influencerbolag TicToc går live med ny kollektion i Kina
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Aventuras influencerbolag TicToc går live med ny kollektion i Kina

Aventuras

E-handelsacceleratorn Aventuras influencerbolag TicToc går live i Kina med sin första kollektion som utvecklats i samarbete med smyckesvarumärket Larsson & Jennings. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet med smyckesvarumärket, som signerades i september förra året, ger TicToc exklusiv rätt till varumärket på den kinesiska marknaden. Kollektionen har tillverkats och designats in-house i samarbete med den kinesiska influencern Angelene Sun.

“Social commerce är en stark trend just nu så det känns bra att vi lanserar TicToc Ventures första kollektion enligt plan, på endast 3,5 månader från det när vi ingick vårt avtal med Larsson & Jennings och influencern Angelene Sun. Lanseringen är också ett bevis på att vi kan göra alla aktiviteter från ax till limpa för influencern in-house - allt från produktdesign, produktion, omnikanalsförsäljning, kvalitetskontroll till kundtjänst", kommenterar Johan Aledal, CCO på Aventura Group.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Aventura Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Aventura Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.