Toppanalytikernas tre stabila utdelningsfavoriter i oroliga tider
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Toppanalytikernas tre stabila utdelningsfavoriter i oroliga tider

Toppanalytikernas

Utdelningsaktier blir allt mer attraktiva för investerare som söker stabil inkomst i osäkra tider. Topprankade Wall Street-analytiker lyfter fram tre stabila aktier som särskilt intressanta, rapporterar CNBC.

  • AT&T erbjuder en hög utdelning och stark tillväxtpotential inom 5G och fiber.
  • Realty Income är känt för sina månatliga utdelningar och låga kapitalkostnader.
  • McDonalds fortsätter sin långa tradition av stigande utdelningar med stark försäljningstillväxt i USA.

AT&T:s framtida tillväxt inom 5G och fiber

AT&T är en av världens ledande telekommunikationsföretag och erbjuder en utdelning på 5,2 procent. Analyshuset Tigress Financial ser positivt på företagets framtid tack vare tillväxt inom både trådlös och fiberbaserad kommunikation, rapporterar ekonomikanalen CNBC. De förutspår att AT&T kommer att nå över 30 miljoner kunder med sitt fibernätverk nästa år och förväntar sig att företaget drar nytta av iPhone-uppgraderingscykeln. Analyshuset lyfter även fram företagets arbete med att minska kostnader och skuldsättning, vilket gör AT&T till en attraktiv investeringsmöjlighet.

Realty Incomes stabilitet och låga kapitalkostnader

Realty Income, en fastighetsinvesteringsfond, är känd för sina månatliga utdelningar och har en diversifierad portfölj med över 15 400 fastigheter. Enligt RBC Capital är företagets låga kapitalkostnader en stor fördel. De förväntar sig att Realty Income kommer att dra nytta av starka förvärvsvolymer och en hög andel hyresgäster med offentliga rapporteringskrav. RBC Capital höjde nyligen sitt pris mål för aktien, vilket indikerar fortsatt förtroende för företagets strategi.

Stigande utdelningar hos McDonalds

Den globala snabbmatskedjan McDonalds har höjt sin kvartalsutdelning med 6 procent, vilket markerar det 48:e året i rad med ökande utdelningar. Baird-analytikern David Tarantino är fortsatt positiv till aktien, med ökande försäljningstillväxt i USA som en stark drivkraft. Trots osäkerhet på internationella marknader tror Tarantino att McDonald's robusta affärsmodell kan leverera goda resultat även i varierande ekonomiska förhållanden.

Vi på Börskollen ser att dessa rekommendationer kan vara värdefulla för investerare som söker stabilitet och tillväxt i sina portföljer.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Realty Income

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Realty Income

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt