Tidningen: Stor långsiktig potential i Coor – trots tappat jätteavtal
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Tidningen: Stor långsiktig potential i Coor – trots tappat jätteavtal

Tidningen:

Fastighetsservicebolaget Coor har ännu inte återhämtat lönsamheten efter att ha förlorat det stora avtalet med Ericsson. Enligt en analys från Affärsvärlden finns det dock en framtida tillväxtpotential i aktien.

  • Analysen visar en potential på 34 procent i aktien på några års sikt.
  • Affärsvärlden sätter ett köpråd men varnar för ett svagt nästa kvartal.
  • Förväntningarna på nästa år och framöver är lågt ställda.

Enligt en färsk analys från Affärsvärlden står Coor inför betydande utmaningar när det gäller att återställa lönsamheten till tidigare nivåer. Förlusten av det stora avtalet med Ericsson har satt sina spår, men tidningen ser ändå potential i aktien på längre sikt.

34 procents uppgångspotential

Affärsvärlden har i sitt huvudscenario bedömt att Coor-aktien kan öka med 34 procent över ett par år. Trots den nuvarande svårigheten att återhämta lönsamheten, ser tidningen möjligheter för bolaget att växa och stärka sin position på marknaden.

Köpråd med varning

Trots de utmaningar som Coor står inför, sätter Affärsvärlden ett köpråd på aktien. "Vi sätter ett köpråd på Coor men vill flagga för risk att nästa kvartal blir riktigt svagt. Men blickar man mot nästa år och framöver är dock förväntningarna lågt ställda tycker vi", skriver tidningen i sin slutsats.

På Börskollen anser vi att det är viktigt att hålla ett öga på hur Coor utvecklas framöver, särskilt med tanke på de lågt ställda förväntningarna för nästa år. Det kan finnas goda möjligheter för investerare att dra nytta av en eventuell återhämtning och framtida tillväxt.

Börskollen om Coor Service Management

Coor Service Management är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern COOR på Mid Cap. Coor Service Management verkar inom sektorn Industri och aktien har 9381 st ägare hos Avanza samt 2096 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Coor Service Management Holding är ett företag i Norden som specialiserar sig på facility management. De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive städning, matservering, fastighetsunderhåll, receptionstjänster samt tjänster för konferenser och mötesrum. Deras kunder består huvudsakligen av både små och stora företag samt olika institutioner. Företagets huvudkontor är beläget i Kista.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Coor Service Management, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Coor Service Management

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt