Tidningen om medtech-bolaget: Potential på 36 procent
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Tidningen om medtech-bolaget: Potential på 36 procent

Tidningen

Medicinteknikbolaget C-Rad har presenterat en imponerande halvårsrapport med stark tillväxt och förbättrade resultat. Enligt en analys av Affärsvärlden ser bolagets positioneringsprodukter ut att bli standard inom vården, vilket indikerar en lovande framtid.

  • Stark halvårsrapport med god tillväxt och stigande resultat.
  • Positioneringsprodukter bedöms bli standard i vården.
  • Affärsvärlden ser en potential på 36 procent på ett par års sikt.

Enligt en analys publicerad av Affärsvärlden på fredagen, har medicinteknikbolaget C-Rad visat starka resultat i sin senaste halvårsrapport. Bolaget har upplevt god tillväxt och stigande resultat, vilket indikerar att deras positioneringsprodukter är på väg att bli standard i vården.

Potential på lång sikt

Affärsvärlden ser en potential på 36 procent i aktien på ett par års sikt. Tidningen noterar att uppsidan i huvudscenariot är "helt okej" och uttrycker långsiktigt positiva förväntningar på bolaget. Däremot är kurspotentialen på kort sikt inte lika lockande, och efter den senaste kursuppgången sänker Affärsvärlden sitt råd till neutral.

Historisk kontext

Det är värt att notera att Affärsvärlden tidigare gav ett köpråd för C-Rad i november förra året. Den nuvarande analysen visar på fortsatt tilltro till bolagets långsiktiga potential, även om en viss försiktighet rekommenderas på kort sikt.

Vi på Börskollen följer utvecklingen noga och kommer att fortsätta rapportera om C-Rads framsteg och marknadsposition. Bolagets framtida väg i medicintekniksektorn ser lovande ut, särskilt med tanke på den möjliga standardiseringen av deras positioneringsprodukter inom vården.

Börskollen om C-RAD

C-RAD är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern CRAD B på Small Cap. C-RAD verkar inom sektorn Hälsovård och aktien har 3199 st ägare hos Avanza samt 912 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

C-Rad är ett medicintekniskt företag som specialiserar sig på avancerad strålterapi. De utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar inom detta område. Deras huvudsakliga kunder är strålbehandlingskliniker, och förutom sina kärnprodukter erbjuder de även installationstjänster och support. Företaget har kunder över hela världen och deras huvudkontor är beläget i Uppsala.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om C-RAD, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om C-RAD

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien C-RAD

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt