Teknikkonsulten ute ur svackan – tidningen säger köp
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Teknikkonsulten ute ur svackan – tidningen säger köp

Teknikkonsulten

Teknikkonsulten Rejlers ser ut att ha övervunnit den senaste konjunktursvackan och förbereder sig nu för tillväxt. Efter personalnedskärningar i slutet av 2023 ställer bolaget om inför en höst med förväntad tillväxt. Affärsvärlden ser en potential på 22 procent i aktien de kommande åren.

  • Rejlers omorganiserar efter personalnedskärningar.
  • Affärsvärlden ser en potential på 22 procent i aktien.
  • Köprådet för Rejlers aktie upprepas.

Enligt Affärsvärlden har teknikkonsultbolaget Rejlers återhämtat sig efter den senaste konjunktursvackan och är nu redo att växla upp inför en tillväxtperiod under hösten. Efter att ha genomfört personalnedskärningar i slutet av 2023, ställer bolaget nu om för att möta en förväntad ökning i efterfrågan.

Potential i aktien

Affärsvärlden ser i sitt huvudscenario på ett par års sikt en potential på 22 procent i aktien. Trots att aktien blivit något dyrare, menar tidningen att Rejlers har etablerat sig på en högre lönsamhetsnivå. Samtidigt ljusnar signalerna på marknaden ytterligare inför hösten, vilket stärker prognoserna för bolagets tillväxt.

Stabil lönsamhet och fortsatt köpråd

Affärsvärlden påpekar att Rejlers aktie fortfarande är billigare än flera andra teknikkonsulter, trots den senaste uppgången. Tidningen upprepar sitt köpråd för aktien och lyfter fram att bolaget verkar ha stabiliserat sin lönsamhet på en högre nivå.

Vi på Börskollen följer utvecklingen noga och kommer att fortsätta bevaka Rejlers framsteg under hösten. Det är tydligt att bolaget har positionerat sig väl för att kunna ta del av den förväntade tillväxten.

Börskollen om Rejlers

Rejlers är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern REJL B på Mid Cap. Rejlers verkar inom sektorn Industri och aktien har 3752 st ägare hos Avanza samt 761 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Rejlers är ett teknikkonsultföretag verksam i Norden. Företaget tillhandahåller konsulttjänster inom områden som elteknik, energi, mekanik, automation, elektronik, IT och telekom genom sina egna experter. För närvarande arbetar företaget med projekt som innefattar både ombyggnation och nybyggnation inom byggsektorn, projektledning och energirådgivning samt effektivisering inom industrin. Deras största marknad finns i Norden. Företaget grundades 1942 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Rejlers, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Rejlers

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Rejlers

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt