Svenska gamingbolaget testar sig fram till nästa succé
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Svenska gamingbolaget testar sig fram till nästa succé

Svenska

Gamingbolaget Safe Lane Gaming har under året testat flera spelidéer för att hitta nästa storsuccé. Vd Arvid Klingström uttrycker sig nöjd över de genomförda testerna. Ett av spelen, Golf Fight, har visat lovande resultat och kommer att vidareutvecklas medan andra projekt pausas.

  • Safe Lane Gaming har testat sex nya spelidéer under året.
  • Golf Fight får fortsatt utveckling baserat på positiva resultat.
  • Race This marknadsförs under juli och augusti.

Flera spelidéer testade

Enligt en nyhet från Finwire har Safe Lane Gaming testat sex olika spel hittills i år. Vd Arvid Klingström kommenterar att han är nöjd med antalet genomförda tester och ser det som en viktig del av bolagets strategi för att hitta nya framgångsrika spel.

Pop Drop and Collect får stå tillbaka

Bland de testade spelen finns Pop Drop and Collect, ett spel där spelaren skjuter bollar och kombinerar rätt färger. "Vi bestämde oss för att bygga vidare kring både mekanik och funktioner för att se om spelet kunde skala upp och attrahera en bredare publik. Tyvärr kom vi inte att se de siffror vi ville, och därför har vi parkerat detta spel för att lämna plats åt andra projekt", skriver Safe Lane Gaming i en kommentar.

Golf Fight visar lovande resultat

Enligt bolaget har Golf Fight visat siffror som gör att de kommer att bygga vidare på en del funktioner. Målet är att få ut ett nytt test av spelet under augusti månad. Under samma period kommer Safe Lane Gaming även att marknadsföra ett annat spel, Race This, och resultatet av denna marknadsföring kommer att utvärderas löpande.

Vi på Börskollen ser fram emot att följa Safe Lane Gamings fortsatta utveckling och hur deras nya spelidéer tas emot på marknaden.

Börskollen om Safe Lane Gaming

Safe Lane Gaming är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern SLG B på NGM. Safe Lane Gaming verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 2840 st ägare hos Avanza samt 427 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Safe Lane Gaming (SLG) är ett expanderande företag som specialiserar sig på att köpa upp och vidareutveckla spel för den internationella spelmarknaden. Företaget erbjuder spel till en bred kundkrets och deras första spel, BattleCamp, är tillgängligt på alla större mobila plattformar och säljs över hela världen. Safe Lane Gaming har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Safe Lane Gaming, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt