Stort intresse för NFTs lyfter Zeptacoin – Investera inför stundande notering på kryptobörs
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Stort intresse för NFTs lyfter Zeptacoin – Investera inför stundande notering på kryptobörs

Stort

NFTs har blivit glödheta under 2021 och den svenska kryptovalutan Zeptacoin har fått stor uppmärksamhet bland såväl svenska investerare som internationellt. Merparten av ägarspridningen är redan tecknad inför den stundande noteringen på kryptobörsen BitMart under oktober. Nedan läser du mer om Zeptacoin och hur du kan teckna i pågående “Initial Coin Offering” (ICO) som stänger den 15 september.

Glödhet marknad för NFTs – Zeptagram först ut i Sverige

Både intresset för NFTs och priserna på enskilda verk har exploderat under 2021. Enskilda tweets och digital konst har sålts som NFTs för mångmiljonbelopp. En av de största aktörerna i branschen, OpenSea, tog nyligen in kapital till en värdering på 1,5 miljarder dollar, vilket kan vittna om det glödheta sentiment som just nu råder.

Zeptagram har släppt en plattform för renodlade NFTs och är den första svenska aktören att göra en storsatsning på NFTs.

Plattform i teknisk framkant

Plattformen stöder blockkedjor som Telos och Wax men kommer att utvecklas med crosschain support att stödja andra blockkedjor som exempelvis Ethereum. Dessutom har Zeptagram lanserat en plattform för handel med musikrättigheter med en egenutvecklad teknik för NFTs som ger artister möjlighet att sälja och lista delar av rättigheter och sprida dem till många investerare och fans.

Stundande notering av Zeptacoin på kryptobörsen BitMart

I våras genomförde bolaget en övertecknad emission av aktier. Nu gör man ägarspridning av sin kryptovaluta Zeptacoin som ska noteras på kryptovalutabörsen BitMart den 15 oktober. Merparten är redan tecknat. Zeptacoin kommer primärt att användas för handel med musikrättigheter och NFTs på de egna plattformar. Dessutom är den svenska kryptovalutan “inflationsfri”, dvs. med ett begränsat totalt antal möjliga coins som kan skapas.

Ambitiösa tillväxtplaner

Marknadslanseringen är påbörjad och under hösten planerar bolaget att lista en rad intressanta musikrättigheter på plattformen. På NFT-plattformen släpps snart även konstprojektet ”The party is over” bestående av foton tagna av konstnären Marcel Tuores av livet, festerna och personerna på Göteborgs rockscen på 1980-talet.

Efterfrågan på Zeptacoin kan förväntas öka i takt med att artister skapar smarta kontrakt på plattformarna, handeln sker i Zeptacoin och royalties betalas ut i kryptovalutan.

Teckna Zeptacoin inför börsnoteringen

Bolaget ser ett stort intresse bland artister och media och räknar med en snabb tillväxt under de närmaste åren. I takt med ökad efterfrågan har handelsvalutan Zeptacoin potential att bli en hit. Just nu kan du teckna inför den kommande börsnoteringen som planeras på kryptobörsen BitMart den 15 oktober. Sista teckningsdag är 15 september, men teckningen sker enligt "först till kvarn”-principen. Läs mer och teckna via länkarna nedan.

Läs mer och teckna Zeptacoin här Teckna Zeptacoin direkt online Teaser

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Zeptagram

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.