Spotify tappar sin Nordenchef – efter 14 trogna år
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Teknik

Spotify tappar sin Nordenchef – efter 14 trogna år

Spotify

Spotify Nordenchef, Jenny Hermansson, har meddelat att hon lämnar musikstreamingtjänsten efter 14 framgångsrika år. Detta framgår av ett inlägg hon gjort på Linkedin, enligt en rapport från Breakit. Hermansson har haft en avgörande roll i Spotifys tillväxt och utveckling på den nordiska marknaden.

Hermansson har varit en betydande aktör på Spotify, där hon har bidragit till företagets framfart och tillväxt i Norden, en av företagets nyckelmarknader. Hon beskriver sin tid på Spotify som "några av de bästa i min karriär" och uttrycker att det varit ett "extraordinärt privilegium" att leda och bidra till företagets framgång.

En avgörande aktör på en nyckelmarknad

Hermansson har varit med sedan Spotifys tidiga dagar och har sett företaget växa och utvecklas till att bli en global jätte inom musikstreaming. Hon anser att hennes tid på Spotify har varit både givande och framgångsrik, vilket framgår av hennes positiva kommentarer om sina erfarenheter på företaget.

Detta skriver Breakit, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En noggrant övervägd avgång

Enligt rapporter lämnar Hermansson Spotify efter noggrant övervägande. Vad hon planerar att göra härnäst är i nuläget okänt. Med hennes långa och framgångsrika karriär på Spotify, kommer hennes nästa steg utan tvekan att bli spännande att följa.

Om Spotify

Spotify Technology bedriver en musikplattform innehållande ett brett utbud av strömmad musik från hela världen. Tjänsterna erbjuds gratis eller via prenumeration, där användaren kan skapa eget bibliotek, följa vänners, artisters eller kändisars musiksamlingar, samt få möjligheten att lyssna på olika poddavsnitt. Verksamhet bedrivs utifrån koncernens dotterbolag på global nivå. Spotify grundades under 2006.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Spotify

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Spotify

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt