Sista chansen att teckna i framtidens säkerhetsbolag
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Sista chansen att teckna i framtidens säkerhetsbolag

Sista

Transfer Group är nästa företag inom säkerhetsbranschen att noteras. Transfer är ett holdingbolag inom säkerhetsbranschen med målsättning att äga och driva dotterbolag som har synergieffekter och kompletterar varandra. De senaste åren har man gjort förvärv som lagt grunden för koncernen och nu är man redo att bli en ledande aktör inom säkerhetsbranschen.

Genom den planerade marknadsnoteringen så skapas en ökad legitimitet för bolagets produkter och tjänster samtidigt som möjligheterna att växa genom förvärv men även organiskt ökar. I samband med noteringen har bolaget tagit beslutet att fylla kassan med maximalt 9,6 MSEK för att finansiera sin tillväxt samt att väsentligen öka antalet kvalificerade aktieägare. Sista chansen att teckna är den 21 juni!

Transfer Group äger företag vi förstår och känner väl och där vi kan dra nytta av vår erfarenhet och vårt nätverk. Säkerhetsbranschen är alltid högt upp på agendan och det gångna året har ytterligare ökat och breddat efterfrågan," säger Mats Holmberg, VD Transfer Group AB

Säkerhetsbranschen är under ständig förändring och tillväxt

Efterfrågan på säkerhetsföretagens tjänster ökar kontinuerligt och detta beror främst på en underliggande strukturell samhällsförändring där brottsligheten har blivit mer omfattande än tidigare. Enligt Eurostat så placerar Sverige sig i toppen i EU när det kommer till andelen medborgare som upplever brott, våld och vandalism . Mellan perioden 2011–2019 så har Danmark lyckats halvera otryggheten medans andelen som är brotts- och våldsutsatt i Sverige under samma period har ökat med 23 %. Behoven av säkerhetsföretag i Sverige blir allt tydligare och mycket pekar på att säkerhetsbranschen kommer fortsätta växa flera år framöver.

Andel av befolkningen som rapporterar brott, våld eller vandalism i sitt område.

Spridningsemissionen går in i slutskedet – avslutande ord från VD

Sista chansen att bli delägare i framtidens säkerhetsbolag är den 21 juni. Nedan några avslutande ord från Transfer Groups VD, Mats Holmberg.

Har du några avslutande ord till aktieägarna och de som funderar på att teckna aktier?


– Inom några veckor så räknar vi med att vara noterade och jag hoppas självklart att så många som möjligt vill vara med på vår resa. Mycket behöver göras för att Sverige ska bli en tryggare plats att bo och leva på. Som ni skrev tidigare i er artikel så går brottsstatistiken i Sverige åt fel håll. Detta leder dock till att efterfrågan på säkerhetstjänster ökar och här vill vi vara nummer ett.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Transfer Group

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.