Risk för nedgång i aktien enligt Affärsvärlden
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Risk för nedgång i aktien enligt Affärsvärlden

Risk

Enligt en analys från Affärsvärlden kan VO2:s aktie vara på väg mot en nedgång. Med en vacklande annonsmarknad, osäkerhet kring Netrics återhämtning och omstruktureringar inom Borg Owilli är framtiden oviss. Dessutom kan eventuella obetalda tilläggsköpeskillingar skapa osämja inom koncernen.

VO2, som är mitt i en utmanande period, står inför flera hinder. Annonsmarknaden visar tecken på att vika, det råder osäkerhet kring huruvida Netric kommer att återhämta sig och Borg Owilli genomgår omstruktureringar. Detta, tillsammans med risken att tilläggsköpeskillingar kan brinna inne, bidrar till en potentiell konflikt inom företaget.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Potentiell nedgång

Affärsvärldens analys pekar på en potentiell nedgång på 19 procent i aktien över en period av ett par år. "Det finns en möjlighet till en intressant uppsida i VO2-caset, men då måste mycket gå rätt. Den samlade bilden är att aktien inte går att räkna hem. Vårt råd är att sälja", skriver tidningen i sin slutsats.

Det är tydligt att VO2 står inför många utmaningar. Om företaget kan navigera genom dessa svårigheter framgångsrikt återstår att se, men för tillfället rekommenderar Affärsvärlden att investerare säljer sina aktier.

Om Vo2 Cap

Vo2 Cap är ett bolag från Sverige och listat på First North. Bolaget verkar inom sektorn Finans & Fastighet och aktien har 1674st ägare hos Avanza samt 252st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Vo2 är ett förvärvsbolag. Bolaget är specialiserade inom investering, ägande och vidare förvaltning av bolag inom media och teknik. Visionen är att skapa långsiktigt god avkastning för aktieägarna genom att äga och utveckla tillväxtbolag med värdepotential. Störst investeringar återfinns inom marknaderna Norden, Europa och Nordamerika. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Vo2 Cap

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Vo2 Cap

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt