Riktkurser får sig ett lyft – nu kan du se snitt och konsensus för riktkurser
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Riktkurser får sig ett lyft – nu kan du se snitt och konsensus för riktkurser

Riktkurser

Vi har uppdaterat vår populära sida Riktkurskollen för att förbättra användarupplevelsen. Den nya versionen erbjuder bättre sökbarhet och ger en tydligare överblick över riktkurser från ledande analyshus. Användare får även notifikationer om nya riktkurser via appen.

  • Förbättrad sökbarhet och översikt över riktkurser.
  • Snabb notis i appen vid nya riktkurs-uppdateringar.
  • Riktkurser från välkända analyshus och banker.

Ny funktionalitet och förbättrad översikt

Med den senaste uppdateringen av riktkurskollen vill vi ge användarna en mer effektiv och användarvänlig sida. Med bättre sökfunktion och en tydligare presentation av riktkursändringar, snittkurser och konsensus, kan investerare nu lättare följa utvecklingen för specifika bolag. Detta är särskilt värdefullt för aktieägare som vill hålla sig informerade om riktkurser i allmänhet och analyshusens påverkan på aktiekurser i synnerhet.

Riktkurser aktier med pushnotis

Realtidsnotiser via appen

För att maximera nyttan mer riktkurserna erbjuder vi i vanlig ordning push-notiser för nya riktkurser (har funnits sedan tidigare). Genom att ladda ner den kostnadsfria appen och skapa bevakningar för önskade bolag, kan du som användare omedelbart agera på nya analys och riktkursuppdateringar. Detta kan vara en fördel för dig som investerare om du vill ligga steget före på marknaden.

Riktkurser från ledande analyshus

Vi fortsätter att samla riktkurser från en rad framstående analyshus och banker. Bara senaste året har vi riktkurser från över 100 olika källor. Detta inkluderar Carnegie, Handelsbanken, Danske Bank och internationella aktörer som JP Morgan, Morgan Stanley, Kepler Cheuvreux och Citigroup.

Allt för att användarna ska få tillgång till ett brett spektrum av analyser och riktkurser, vilket ger en djupare insikt i marknadstrender och potentiella aktiekursrörelser. Vi på Börskollen brinner vi för att förbättra tjänsten hela tiden och förse er användare med den bästa möjliga tjänsten, kostnadsfritt.

Missa inte: Riktkurskollen – sök på bolag

Har du åsikter eller feedback om vår tjänst i allmänhet så tveka inte att höra av dig till oss via mail eller sociala medier. Vi är ett litet team men är snabba att svara och tar tacksamt emot all feedback vi kan.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt