Startbonus: Få 200 kr hos Nordnet – så mycket kan det bli värt över tid
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Privatekonomi

Startbonus: Få 200 kr hos Nordnet – så mycket kan det bli värt över tid

Startbonus:

Några sparar till en resa, några en renovering, och andra för att få en tryggare pension. Nordnet är glada och tacksamma att över två miljoner kunder nu har valt dem för att skapa en bättre ekonomisk framtid för sig själva. Två miljoner kunder med två miljoner drömmar som de sparar till.

Innehåller annonslänkar till Nordnet.

Dags att ta första steget?

Det första och viktigaste steget är att börja spara, och det har ju du – genom dessa 200 kronor – nu gjort.

För att du ska kunna komma i gång med ditt eget drömsparande bjuder Nordnet nu på 200 kronor i fonden Nordnet One Balanserad när du öppnar konto hos dem.

Vad är Nordnet One Balanserad?

Fonden består av en blandning av aktier och räntor. Den passar dig som vill spara längre än tre år och önskar en balans mellan trygghet och möjlighet till avkastning.

Så mycket kan 200 kr i månaden bli värt

200 kronor låter kanske inte så mycket, men om du månadssparar drar du över tid nytta av den så kallade ränta på ränta-effekten.

I ett färskt inlägg visar Nordnet kraften av effekten och hur mycket ett sparande på 200 kronor respektive 500 kronor i månaden kan utvecklas över tid, för dig som är långsiktig i ditt sparande.

Här har Nordnet räknat på en avkastning som är 8,59 procent, det vill säga MSCI World Index snittavkastning per år under perioden 1 januari 1988 till 30 augusti 2024, minus 1 procent i skatt. I verkligheten kan avkastningen vara både högre och lägre.

För att komma vidare i ditt sparande kan det vara klokt att starta ett automatiskt månadssparande. Då kommer pengar automatiskt att dras från ditt konto och investeras i den eller de fonder som du själv väljer.

Hur tar man del av erbjudandet?

Om du blir ny kund på Nordnet under perioden 21 augusti t.o.m. 30 september 2024 så kommer du ta del av deras tillfälliga nykundserbjudande för att fira att Nordnet nått 2 miljoner kunder.

Erbjudandet omfattar privatpersoner likväl som företagskunder och innebär att Nordnet kommer boka in fondandelar i Nordnet One Balanserad SEK till ett värde av 200 kronor till ett aktie- och fondkonto i ditt namn på Nordnet.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka 200 kr när du säljer dina fondandelar. Läs fondens informationsbroschyr och faktablad innan du tar del av erbjudandet.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Nordnet

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Nordnet

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt