Möjlig uppsida på över 30% i Biogaia
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Möjlig uppsida på över 30% i Biogaia

Möjlig

Probiotikabolaget Biogaia fortsätter att uppvisa stabil tillväxt. Bolagets droppar mot kolik borde i hög grad vara konjunkturoberoende. Med en ny vd på plats så finns potential att Biogaia sätter sin stora nettokassa i arbete, skriver Affärsvärlden i en analys på onsdagen.

Biogaia överträffade marknadens förväntningar i det tredje kvartalet, enligt en omvänd vinstvarning som bolaget meddelade den 16 oktober. Detta visar på en fortsatt stark utveckling och stabilitet för bolaget.

Affärsvärlden bedömer att Biogaia har en stor potential på lång sikt, med en möjlig uppsida på 32 procent i aktien. Detta baseras på en analys av bolagets nuvarande position och framtidsutsikter.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En ny vd och möjlighet till ökad lönsamhet

En viktig faktor som kan bidra till Biogaias framgång är utnämningen av en ny vd. Med en ny ledare vid rodret finns det möjlighet för bolaget att använda sin stora nettokassa på ett effektivt sätt och därmed öka sin lönsamhet.

Affärsvärlden rekommenderar fortsatt investeringar i Biogaia-aktien och föredrar bolaget framför konkurrenten Probi. Deras slutsats är att Biogaia har potential att fortsätta växa och generera god avkastning för sina investerare.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien BioGaia

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt