Midway byter namn till Haki Safety och fokuserar på höghöjdsprodukter
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Midway byter namn till Haki Safety och fokuserar på höghöjdsprodukter

Midway

Det välkända företaget Midway, listat på börsen sedan 1990, kommer nu att förändra sin identitet. Företaget ska byta namn till Haki Safety och därmed markera en tydlig inriktning mot produkter för höghöjdsarbete. Trots nuvarande ekonomiska utmaningar ser man potential för framtida tillväxt.

Enligt Affärsvärldens analys, publicerad på torsdagen, kan företaget vara på väg mot något stort. Tidningen antyder att företagets senaste förvärv kan ha gjort det mer motståndskraftigt mot svag byggkonjunktur än vad man tidigare trott.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Potential för aktieutveckling

Om ledningen lyckas med att snabbt minska företagets skulder, kan aktien bli attraktiv. "Så det kan vara värt att hålla koll på Haki framöver även om vi är och nu sätter en neutral stämpel på aktien", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Även om Haki Safety för närvarande går igenom tuffa tider, ser Affärsvärlden potential för företaget på sikt. Detta kan vara en intressant utveckling att följa för investerare och aktieägare.

Om Midway

Midway är ett bolag från Sverige och listat på Small Cap. Bolaget verkar inom sektorn Finans & Fastighet och aktien har 1356st ägare hos Avanza samt 258st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Midway Holding är en industrikoncern som idag bedriver verksamhet via ett flertal dotterbolag med störst fokus mot teknik och handelslösningar. Tjänster och produkter som erbjuds innefattar metallbearbetning, ställningssystem, plastmaterial, och övrig kringutrustning. Bolaget bildades ursprungligen 1989 som en avknoppning från Skåne-Gripen. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om HAKI Safety

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien HAKI Safety

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt